Eget værksted

Vi har eget værksted med faguddannede urmager og guldsmed som kan løse alle opgaver inden for faget. Derfor udfører vi reparationer på eget værksted.

Udskiftning af batterier på ure er selvfølgelig en ydelse vi hjælper vores kunder med, men udover det udfører vores urmager også rigtig mange reparationer på ure, hvilket er til stort glæde for dem der gerne vil bevare et klassisk ur eller et ur af særlig betydning i stedet for at købe et nyt.

Reparation af smykker

På vores værksted udfører vores guldsmed alle former for reparationer af sølv- og guld smykker, også forgyldning og rhodinering. Mange kunder har specielle forhold til deres smykker og finder derfor stor glæde i, at smykket kan repareres og evt. ændres efter behov. Det kan fx. være ændring af en vielsesring, så det indgår på en anden måde i et nyt smykke, fx. en halskæde eller et armbånd.

Fremstilling af Unika smykker

Vi fremstiller også nye smykker efter kundens ønsker, men med vores kyndige vejledning. Har du et ønske om et specielt smykke eller ændring af et eksisterende smykke, så kig ind i en af butikkerne og lad os vejlede dig. Det er helt uforpligtende at høre vores bud på dine ønsker

Buytime eget værksted