Stort sortiment af smykker og ure

I vores to butikker i Odder finder du et stort udvalg af smykker i høj kvalitet, spændende designs og i forskellige prisniveauer, så der er noget til alle kunder.

Stort udvalg af smykker

Vi forhandler smykker til både herrer, damer og børn og vores varesortiment er altid opdateret med de nyeste modeller. Vi forhandler bl.a. Pandora, Christina Collect, Scrouples, Story og Troldkugler.

Sideløbende med nyeste mode har vi også et bredt udvalg af klassiske og tidløse kvalitetssmykker fra bl.a. George Jensen og Aagaard.

Kvalitetsure

Udvalget af ure er i dag stort og meget varieret. Vi forhandler kvalitetsmærker som fx. Festina, Seiko, Bering og Christina Watches, men tager også modeure ind i sortimentet. Derfor er udvalget stort og spændende og i alle prisniveauer.

Vores kvalitetsure findes både til mænd og damer. Herreure er utrolig efterspurgte og derfor findes der i dag også rigtig mange flotte og eksklusive designs. Der findes også mange sportsure, nogle i et design som udstråler sport og aktivitet, andre er mere klassiske og moderigtige.

Anytime Skagen ure
Guldsmeden i Odder med ringe