FAQ/ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål omkring ordre

  1. Kan jeg ændre min ordre?

Vi ekspederer din ordre med det samme vi modtager den for at sikre den hurtige levering. Når ordren er godkendt er der ikke mulighed for at ændre ordren. Hvis du ønsker at tilføje flere varer, bedes du lave en ny ordre.

  1. Kan jeg annullere min ordre?

Hvis varen ikke er afsendt, kan vi som udgangspunkt godt annullere din ordre. Vi kan ikke annullere ordren hvis produktet er graveret. Kontakt os for nærmere information.

  1. Hvordan returnere jeg en vare?

Før du sender varen retur, kontakter du os først og oplyser at du vil bytte varen indenfor dine 14 dages fortrydelsesret og derefter sender du varen til os. Når du sender en vare retur er det vigtigt at du gemmer kvitteringen med tracking nummeret på pakken, da det er dokumentation for at du har sendt pakken retur til os.

Spørgsmål omkring bytteret og returnering

  1. Hvordan returnerer jeg min pakke?

Du kan altid returnerer varer som er købt hos www.buytime.dk, du har altid 14 dages fortrydelsesret. Dette gælder dog ikke specialfremstillede produkter eller graveringer. Udfyld retursedlen som du finder her eller kom forbi en af vores butikker. Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale for returfragten.

  1. Kan jeg bytte mine varer?

Du kan altid bytte dine varer 30 dage fra den dato der står på byttemærket. Varen kan byttes hos os eller hos de 300 andre butikker der er medlem af den landsdækkende bytteservice.

  1. Kan jeg bytte outletvare/udsalgsvare?

Når du handler på internettet, har du 14 dages fortrydelsesret. Dette gælder også udsalgsvarer. Dvs. du kan bytte eller få pengene retur indenfor 14 dage hos BuyTime. Outletvarerne/udsalgsvarerne kan ikke byttes eller returneres hos den landsdækkende bytteservice i Danmark.